Praktikant til kampagner og event

Praktikanter søges til kampagner og event

Vil du være med til at lave kampagner og events, der aktiverer hele Danmarks befolkning?

Som praktikant i Røde Kors’ kampagneteam vil du indgå i to af Røde Kors’ største kampagner: Røde Kors-indsamlingen og Røde Kors’ julekampagne.

Her vil du have ansvarsområder indenfor kommunikationsopgaver, koordinering og eksekvering af møder og events, support og motivering af gymnasie- og kendisambassadører, samt assisterende opgaver i forbindelse med øvrige kampagneaktiviteter. Vi sørger for en grundig oplæring, så du hurtigt kan varetage selvstændige opgaver og dermed få mest muligt ud af din praktikperiode.

Under praktikforløbet arbejder du tæt sammen med en projektleder, der vil give dig løbende sparring, så dit faglige udbytte bliver så stort som muligt. Praktikopholdet er sat til 37 timer om ugen, og kan tilrettelægges fleksibelt i forhold til dit studie, hvis du samtidig vælger at følge et eller flere fag eller har et studiejob sideløbende med dit studie.

Praktikpladsen er ulønnet, men frokosten er betalt. Praktikperioden forestiller vi os er fra 01.08.2018 til 31.12.2018.


Hvad skal du lave?

  • Kommunikationsopgaver målrettet unge via 1:1 aktiviteter og sociale medier
  • Koordinering og afvikling af møder og events
  • Support og fastholdelse af ambassadører og samarbejdspartnere
  • Øvrig kampagne-assistance
  • Opfølgning og evaluering


Hvem er du?

Du har erfaring med skriftlig og mundtlig kommunikation, også på digitale og sociale medier. Du er naturligt service-minded, initiativrig, udadvendt og detaljeorienteret. Du er god til at planlægge og strukturere dine opgaver, og kan bevare overblikket, når opgaverne spidser til.

Vi forestiller os, at du studerer marketing, kommunikation, performance design eller lignende og at du studerer på min. 5. semester.

Hvem er vi?

Du bliver en del af Røde Kors’ landskontor, som er en stor og professionel enhed på 300 medarbejdere, midt i København.

Røde Kors er verdens største humanitære hjælpeorganisation.
I 150 år har vi hjulpet nødlidende uden at skele til religion, etnicitet eller politisk overbevisning. I dag er vi over 30.000 frivillige alene i Danmark, med over 100 millioner støtter i hele verden. Det har vi, fordi vi sikrer, at hjælpen kommer ud der, hvor den gør allermest gavn. Vær med. Sammen gør vi en verden til forskel.

Yderligere information

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Tine Agertoft på telefon 35299503 eller mail tiage@rodekors.dk. Ansøgningsfristen er 13.04.2018 og vi sigter mod at holde samtaler den 19. og 20. april.

Ansøgningsfrist:
13-04-2018
Tiltrædelse:
01-08-2018
Arbejdssted:
København
Vælg den afdeling som du vil søge til:
Røde Kors
Fundrasing og marketing