Røde Kors Fundrasing og marketing

Praktikant til Fundraising & Marketing

Søger du en dynamisk og fagligt udfordrende praktikplads?

Vi tilbyder et spændende og dynamisk praktikforløb, hvor du får mulighed for at fordybe dig i faglige udfordringer i Røde Kors' Fundraising- og Marketingafdeling. Du vil få egne selvstændige arbejdsopgaver inden for kommunikation, marketing og events, og vi vil løbende give dig sparring, så dit faglige udbytte bliver så stort som muligt. 

Hvad skal du lave?

  • Grafisk arbejde og layout
  • SoMe- og webkommunikation
  • Research opgaver og servicering af projektledere
  • Diverse kommunikationsopgaver og kampagneassistance
  • Udvikling og koordinering af events og arrangementer

Vi har stor erfaring med at have praktikanter og vi lægger vægt på, at dit praktikophold giver dig konkret og relevant erhvervserfaring, som du fremadrettet kan bruge og vi er fleksible, hvis der er opgaver du særligt gerne vil have erfaring med. Praktikopholdet er sat til 37 timer om ugen, men timeantallet kan tilrettelægges i forhold til dit studie, hvis du f.eks. skal følge et eller flere fag undervejs eller du har et studiejob ved siden af. Praktikken er ulønnet, med betalt frokost. 

Vi ønsker os en praktikant, der kan være her minimum 2-3 måneder i løbet af 2. halvår 2020. Den endelige praktikperiode aftales med kandidaten i forhold til uddannelse. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning. Annoncen tages ned når vi har fundet den rette.

Hvem er du?  
Du må gerne søge, hvis du kun har kendskab til /erfaring med nogle af de ovenstående opgaver, men det er en forudsætning, at du er god til at formulere dig flydende på skriftligt og mundtligt på dansk. Du er naturligt service-minded, initiativrig og har blik for detaljer. Vi lægger vægt på, at du er god til at planlægge og strukturere dine opgaver og kan bevare overblikket, når opgaverne spidser til. Vi forestiller os, at du er bachelorstuderende på en videregående uddannelse eller går på en erhvervsakademisk uddannelse.

Hvem er vi?   
Som praktikant i Røde Kors bliver du en del af Røde Kors’ landskontor, som er en stor og professionel enhed på 300 medarbejdere på Østerbro midt i København. Du bliver tilknyttet Røde Kors’ to sektioner; privat fundraising og erhvervssamarbejder, hvor du vil indgå i sektionernes daglige arbejde. Erhvervssektionen består af seks medarbejdere, der arbejder med ambassadører, erhvervspartnerskaber og -kampagner. Privatsektionen består af 12 medarbejdere, der hver især er specialister indenfor en række discipliner, der dækker over lead-generering, hvervning, fastholdelse, data og direct marketing. Formålet med al arbejdet er at sikre den bedst mulige brugerrejse for privatpersoner. Som praktikant vil du primært skulle samarbejde med vores digitale specialister.


Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionsleder for Erhverv Anja Klett på telefon 40 13 40 65 eller e-mail ankle@rodekors.dk

Del på:

Jobtype:

Tidsbegrænset

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

15-08-2020

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

København Ø

Yderligere oplysninger fås hos:

Anja Nordstrøm Klett

Telefon: 35 25 92 86

Kontoradresse: