Røde Kors i Danmark

Studentermedhjælp til Røde Kors' salg og rådgivning

Hvert sekund tæller når det gælder førstehjælp!

Vi søger to studentermedhjælpere til salg af Røde Kors’ førstehjælpskurser til virksomheder og institutioner.

Din opgave bliver
Gennem telefonen at behovsafdække, rådgive og sælge førstehjælpskurser til nye potentielle kunder, men også til eksisterende kunder.

Din profil
Du er god til at sælge og har måske allerede erfaring med salg. (Kandidater med erfaring som facer eller med salg gennem telefonen vil blive foretrukket). Du kommer igennem med dit budskab i telefonen, og er god til at behovsafdække og sælge. Du trives med salg og rådgivning gennem telefonen, med mange forskellige kundetyper og er i stand til at holde humøret højt, selvom det hele ikke kører i olie. Du skal trives med og motiveres af at nå dine mål.

Din kommende arbejdsplads
Du vil arbejde på Røde Kors’ landskontor i København i sektionen med ansvar for førstehjælp, samaritter og beredskab i National afdeling. Vi lægger vægt på et anerkendende og fagligt stærkt miljø. I det daglige refererer du til sektionsleder, Jakob Østerbye.

Løn- og ansættelsesforhold følger Røde Kors’ fællesoverenskomst med AC og HK. Stillingen er på 12 timer om ugen. De to ugentlige vagter vil ligge på to hverdage i tidsrummet kl. 9-15 med 30 min. betalt frokostpause.

Lønniveau er kr. 140-149 i timen inkl. pension (17,1%) afhængig af, hvor langt du er på dit studie. Yderligere oplysninger om stillingen fås hos Seniorkonsulent Hans Christian Ellingsgaard på tlf. 30 62 86 10 eller mail haell@rodekors.dk

Tiltrædelse
Hurtigst mulig, eller efter aftale.

Ansøgningsfristen er den 12. august 2020. Samtaler afholdes løbende.

Røde Kors er verdens største humanitære hjælpeorganisation. I 150 år har vi givet førstehjælp til nødstedte uden at skele til religion, etnicitet eller politisk overbevisning. I dag er vi ca. 34.000 frivillige i Røde Kors i Danmark, hvoraf ca. 300 arbejder med førstehjælp.

Førstehjælp har altid været en central aktivitet for Røde Kors, og vi har en målsætning om, at alle danskere skal kunne førstehjælp og er en af de førende udbydere af førstehjælpskurser i Danmark. De sidste to år har vi haft både stigende salg og overskud, og i 2018 har vi afholdt over 700 kurser på virksomheder i Danmark.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Tidsbegrænset

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

12-08-2020

Tiltrædelse:

01-09-2020

Arbejdssted:

København Ø

Yderligere oplysninger fås hos:

Hans Christian Ellingsgaard

Telefon: +45 30 62 86 10

Kontoradresse: