Røde Kors Hovedstaden

Kommunikationspraktikant til Røde Kors Hovedstaden

Kommunikationspraktikant til Røde Kors Hovedstaden

Kommunikationspraktikant til Røde Kors Hovedstaden

Skal dit praktikophold gøre en forskel for socialt udsatte i hovedstaden, og vil du samtidig gerne hele vejen rundt i kommunikationsværktøjskassen? Så skal du være kommunikationspraktikant hos Røde Kors Hovedstaden.

Som kommunikationspraktikant hos os får du mulighed for selv at være med til at sætte rammerne for dine opgaver i det halve år, du er en del af Røde Kors Hovedstaden.

Opgaverne kunne for eksempel være at:

  • skabe vedkommende og inspirerende indhold til hjemmeside, Facebook og Instagram – gerne i form at infografikker og levende billeder
  • arbejde med at øge organisations synlighed gennem pressearbejde – både i form at pressemeddelelser, solohistorier og debatindlæg
  • udarbejde og gennemføre kommunikationskampagner i samarbejde med et hold at kompetente kommunikations-frivillige
  • styrke kommunikationen omkring vores genbrugsbutikker og førstehjælpskurser
  • noget helt femte, som du med din faglighed brænder for, og som samtidig kan være med til at løfte Røde Kors Hovedstaden til nye kommunikations-højder

Lidt om os
Røde Kors Hovedstaden er den største lokalafdeling under Røde Kors i Danmark med 3.000 frivillige og 34 medarbejdere. Vores arbejde handler om at skabe fællesskaber for de mest sårbare og at give dem den støtte og omsorg, de har brug for.

De mange frivillige ildsjæle er aktive i næsten 50 sociale indsatser, som blandt andet har fokus på akut hjælp, ensomhed, netværk og integration. Sidste år hjalp de frivillige over 7.500 sårbare medmennesker.
Du kan læse meget mere om vores indsatser her: http://hovedstaden.drk.dk/

Lidt om dig
Du læser på universitetet – formentlig inden for fag som kommunikation, journalistik, dansk, retorik eller lignende. Du er ved at afslutte din bachelor eller i gang med kandidatuddannelsen.

Du er fagligt nysgerrig og ikke bange for at møde nye mennesker eller tage fat, hvor der er mest brug for det. Ikke mindst kan du som menneske stå inde for Røde Kors’ principper og værdier.

What’s in it for me?
Som kommunikationspraktikant hos os kan du også være sikker på at få:

  • stor erfaring med at arbejde med frivillige og med livet i en NGO
  • en gylden mulighed for at snuse til livet som kommunikationskonsulent i en NGO og det netværk, der følger med
  • tæt sparring med din praktikvært, så du opnår personlig og faglig udvikling 
  • medbestemmelse og mulighed for mange selvstændige opgaver, hvor netop du kommer til at gøre en forskel

Praktikopholdet er ulønnet. Røde Kors Hovedstaden stiller arbejdsplads til rådighed med pc, printeradgang og tjenestetelefon. Arbejdsstedet er vores kontor på Nordre Fasanvej 224, 2200 København N – lige ved Nørrebro Station.

Praktikperioden løber som udgangspunkt fra 2. februar til 29. juli 2022. Da praktikken er ulønnet, er vi selvfølgelig fleksible med hensyn til evt. studieaktiviteter eller studiejob.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Praktik

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

24-10-2021

Tiltrædelse:

02-02-2022

Arbejdssted:

København N

Yderligere oplysninger fås hos:

Julie Bauer Larsen

Mobil: +45 26777504

Kontoradresse:

Røde Kors Hovedstaden Nordre Fasanvej 224, 2. sal 2200 København N