Røde Kors

Søger du en dynamisk og fagligt udfordrende praktikplads?

Praktikant til kampagne og kommunikation

Som praktikant i Røde Kors’ kampagneteam bliver du en del af to af Røde Kors’ største kampagner, Røde Kors-indsamlingen og Røde Kors’ julehjælp. De to kampagner involverer tusindvis af frivillige og ansatte, og indsamler hvert år mere end 25 mio. kr. til Røde Kors’ arbejde. 

Vi tilbyder et spændende og dynamisk praktikforløb, hvor du får mulighed for at blive en drivende kraft i kampagnens gymnasie- og influencerprogram.  

Hvert år opfordrer Røde Kors hele landets gymnasier til at være en del af Røde Kors-indsamlingen og vores julehjælpsindsamling. Røde Kors’ Gymnasieindsamling er et ungt og kreativt program med masser af sjove aktiviteter som fx konkurrencer og events. 

Under praktikforløbet arbejder du tæt sammen med kampagnelederen, der vil give dig løbende sparring, så dit faglige udbytte bliver så stort som muligt. Vi lægger vægt på, at dit praktikophold giver dig konkret og relevant erhvervserfaring, som du fremadrettet kan bruge. Praktikopholdet er sat til 37 timer om ugen og kan tilrettelægges fleksibelt i forhold til dit studie, hvis du fx skal følge et eller flere fag undervejs. Praktikken er ulønnet, med betalt frokost. 

Praktikperioden vil være fra 27. juli til 22. december 2022, men vi kan i et vist omfang være fleksible med hensyn til start og slut dato. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning, annoncen tages ned, når vi har fundet den rette. 

 
Hvad skal du lave? 

  • Udvikling og koordinering af events og arrangementer 
  • SoMe-kommunikation og digitale konkurrencer 
  • Servicering og motivering af Røde Kors’ elev-ambassadører, samt kampagnernes tilknyttede influencers 
  • Opfølgning og evaluering af aktiviteter 
  • Diverse kommunikationsopgaver 
  • Øvrig kampagneassistance 

 
Hvem er du?    
Opgaven kræver, at du er god til at formulere dig på dansk, skriftligt og mundtlig. Du er naturligt service-minded, initiativrig, udadvendt og detaljeorienteret. Vi lægger vægt på, at du er god til at planlægge og strukturere dine opgaver og kan bevare overblikket, når opgaverne spidser til. Vi forestiller os, at du er kandidatstuderende på en videregående uddannelse, men vi opfordrer dig også til at søge praktikstillingen, hvis du går på en erhvervsakademisk uddannelse. 

Hvem er vi?     
Som praktikant i Røde Kors’ kampagnesektion bliver du en del af Røde Kors’ landskontor, som er en stor og professionel enhed på 300 medarbejdere på Østerbro midt i København. 

Tidligere praktikant har udtalt:  
Jeg har været meget glad for at være praktikant hos Røde Kors og vil klart anbefale et praktikforløb hos Røde Kors. Det er en god arbejdsplads med plads til alle, du kommer til at føle dig som en del af teamet fra første dag, og du bliver i høj grad inddraget i kampagnearbejdet og beslutningsprocesserne. 

Røde Kors er verdens største humanitære hjælpeorganisation.  
I 150 år har vi hjulpet nødlidende uden at skele til religion, etnicitet eller politisk overbevisning. I dag er vi over 30.000 frivillige alene i Danmark, med over 100 millioner støtter i hele verden. Det har vi, fordi vi sikrer, at hjælpen kommer ud der, hvor den gør allermest gavn. Vær med. Sammen gør vi en verden til forskel. 

Yderligere information 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Tine Agertoft på telefon 3529 9503 eller e-mail tiage@rodekors.dk 

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Praktikant

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Løbende

Tiltrædelse:

27-07-2022

Arbejdssted:

København Ø

Yderligere oplysninger fås hos:

Tine Agertoft

Telefon: +45 35299503

Kontoradresse: