Røde Kors

Vil du være en del af verdens største humanitære organisation, hvor vi lægger stor vægt på et engageret og uformelt fællesskab med stor fleksibilitet og fokus på faglig udvikling – så kan vi ikke vente med at høre fra dig!

HR-partner til International Afdeling

Som HR-partner i International Afdeling vil du drive vores internationale HR-aktiviteter og udviklingsambitioner på tværs af afdelingen. Du servicerer ledere og medarbejdere herhjemme og i alle hjørner af verden, hvor vi er til stede i de mest skrøbelige lande, og derfor vægter at vores internationale HR-kapacitet er både robust og stærk. Det er afgørende, at du er handlings- og resultatorienteret i din tilgang til organisationen, ledere og medarbejdere, og at det falder dig naturligt at skabe fremdrift i opgaveløsningen. I såvel den daglige opgaveløsning som i de længerevarende udviklingsprojekter, arbejder du sammen med den øverste ledelse i International Afdeling.

Dine nøgleopgaver bliver blandt andet

  • at drive og rådgive om HR-initiativerne gennem hele medarbejderens livscyklus, herunder rekruttering, ansættelsesretslige spørgsmål, medarbejderudvikling, kompetenceudviklingsbehov og -tiltag, organisationsudvikling, teamudvikling, konfliktløsning, offboarding mm.,   
  • at sikre HR, som en værdiskabende og forretningsudviklende disciplin for ledere og medarbejdere i International Afdeling,
  • at medvirke til implementeringen af Røde Kors’ nye regionale HR-model,
  • og ikke mindst at bidrage til vores solide faglige og sociale kollegaskab og udviklingen heraf.

Vi tror, at du er det perfekte faglige match, hvis du

  • har en relevant videregående uddannelse,
  • har minimum 5 års erfaring som HR-konsulent eller HR-partner,
  • har arbejdet med HR i en international kontekst i en større global virksomhed,
  • har du erfaring fra NGO, er det værdsat, men ikke et krav for at lykkes i stillingen,
  • og er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi forventer, at der vil være noget rejseaktivitet i stillingen til vores regioner ude i verden (begrænset omfang).

Vores bundlinje består af mennesker
Røde Kors er altid til stede. Hver dag redder vi liv, og ruster mennesker til at klare sig gennem kriser og katastrofer. Vi brænder for det, vi laver, og vi er stolte af vores arbejde!

Vi tilbyder hos os et meningsfuldt arbejde på en ekstraordinært engageret arbejdsplads med fokus på faglige udfordringer, trivsel og mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse. Hos os bidrager vi alle til, at der er et godt arbejdsmiljø og et godt kollegaskab.

Du bliver en del af HR, hvor vi foruden dig er to øvrige HR-partnere, fire HR-supportere, en HR-konsulent og vores sprudlende team af studentermedhjælpere. I HR er vi ansvarlige for alle centrale HRstandarder, -aktiviteter og -processer i Røde Kors. Vi har et godt fællesskab, er glade for et godt grin, faglig sparring og står altid klar med en hjælpende hånd, så vi sammen kan sikre høj kvalitet, overholdelse af deadlines og en kontinuerlig udvikling.   

Skal vi gøre en forskel sammen?
Send os din ansøgning og CV senest den 20. juli 2022, og fortæl os, hvorfor du vil være vores nye HR-partner.

Vores ambition er at byde vores nye kollega velkommen den 1. september 2022. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Røde Kors som arbejdsplads, bedes du henvende dig til Chef for HR & Service, Jeppe på e-mail jebol@rodekors.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår følger Røde Kors’ fællesoverenskomst med AC og HK. Lønindplacering afhænger af erfaringer og kvalifikationer. Vi kan ikke matche lønnen i den private sektor, men vi kan til gengæld tilbyde et udviklende og udfordrende job, som i den grad er meningsfyldt.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

20-07-2022

Tiltrædelse:

01-09-2022

Arbejdssted:

København Ø

Yderligere oplysninger fås hos:

Jeppe Bøgh Olsen

Telefon: +45 35259324

Mobil: +45 30616305

Kontoradresse:

Blegdamsvej 27 2100 København Ø