Røde Kors

Ambitiøs studentermedhjælper til Røde Kors’ kommunikationsafdeling

Vi leder efter en studentermedhjælper, der vil være med til at sikre danskernes fortsatte opbakning til Røde Kors’ hjælpearbejde ude i verden. Du får gode muligheder for at udvikle dine kommunikationskompetencer og få indsigt i arbejdet i en stor kommunikationsafdeling med egne, spændende opgaver. Ikke sjældent fortsætter vores studentermedhjælpere i job hos os eller i andre nødhjælpsorganisationer efter endt uddannelse.

 

Vi tilbyder

Et afvekslende studiejob. Du får en række, faste opgaver i et mindre team i afdelingen Kommunikation & Fortaler, der arbejder med formidling og kommunikation på nye måder: spil, virtual reality og undervisningsmaterialer, der engagerer og oplyser. Ud over de faste opgaver, vil der være forskellige større eller mindre praktiske opgaver, hvor du samarbejder med andre i afdelingen eller et helt andet sted i organisationen. Vi lægger stor vægt på, at du - ligesom os – er uhøjtidelig og prioriterer at have det sjovt på arbejdet. Stillingen er normeret til 15 timer ugentligt.

 

Dine opgaver

Du kommer til at arbejde med: kommunikationssupport til vores frivillige foredragsholdere, producere plakater, nyhedsbreve og skrive artikler. Når vi deltager i eller står bag events med skoler eller vores frivillige planlægger og afvikler du dem i samarbejde med relevante partnere. Du kommer også til at svare på henvendelser fra elever og skolelærere. En gang i mellem holder du måske selv et foredrag om Røde Kors. Og så kommer du desuden til at løse ad hoc kommunikationsopgaver og deltage i udvikling af nye kampagner/materialer. Aften og weekendarbejde kan forekomme.

 

Din profil

Du læser på en kommunikationsuddannelse eller lignende. Du har mindst to år igen på studiet. Du har initiativ og gennemslagskraft, og du arbejder selvstændigt med dine opgaver. Du er en dygtig formidler, og du har forståelse, interesse og gerne erfaring med web. Du er udadvendt og kan tale med både vores frivillige, skoleelever og lærere.

 

Røde Kors’ Landskontor

Du bliver en del af Røde Kors’ landskontor, som er en stor og professionel enhed på godt 300 medarbejdere, midt i København.

 

Ansøgningsfrist 6. juli.

Tiltrædelsesdato: 15. august eller snarest derefter

 

Yderligere information

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent, teamleder Morten Schwarz Lausten på: 3525 9320 / 3114 1247.

 

Røde Kors er altid til stede. Hver dag redder vi liv og ruster mennesker til at klare sig gennem kriser og katastrofer. I Danmark skaber vi fællesskaber og støtter samfundets sårbare til et bedre liv. Vi hjælper mennesker på begge sider af konflikten og i de fjerneste egne af verden. Uden hensyn til nationalitet, religion eller politiske holdninger. Vi er verdens største humanitære organisation med 11 millioner frivillige i 192 lande. Over 30.000 frivillige i Danmark. Vi er en del af dit lokalsamfund, uanset hvor du bor. Med din hjælp kan vi altid være til stede, når der er brug for os.

Del på:

Ansøgningsfrist:

06-07-2022

Tiltrædelse:

15. august eller snarest derefter

Arbejdssted:

København Ø

Yderligere oplysninger fås hos:

Morten Schwartz Lausten

Mobil: +45 31141247

Kontoradresse:

Blegdamsvej 27 2100 København Ø