Røde Kors Hovedstaden

Røde Kors Omsorgscenter søger køkken- og rengøringsassistent

Røde Kors Omsorgscenter søger køkken- og rengøringsassistent med smag for god mad, socialt samvær og rene flader.

Du elsker madlavningen og køkkenet som socialt samlingssted. Du har praktisk sans, et godt overblik over indkøb-, mad- og rengøringsplaner, og du sætter en ære i at holde huset rent og hyggeligt.

Røde Kors Omsorgscenter Eirsgaard er henvendt til hjemløse voksne, som bliver udskrevet fra hospitalet, men som endnu ikke er helt raske efter afsluttet hospitalsbehandling. På Omsorgscenteret sørger plejepersonalet for ro og pleje i op til to uger, mens borgeren bliver helt rask, en socialrådgiver yder rådgivning til borgerne, og husets team af frivillige yder omsorg for og sørger for, at borgerne får en god og tryg oplevelse, mens de opholder sig på Omsorgscentret.

Der er plads til 10 borgere. Borgerne bor på enkelt-  eller dobbeltværelser og har adgang tilfælles bade- og toiletfaciliteter.

Som køkken- og rengøringsassistent vil du blive et omdrejningspunkt for hele huset og et vigtigt anker for fællesskabet i huset og for borgerne.

Dine primære opgaver vil være at:

-      Sørge for indkøb og bestille varer

-      Lave varm frokost til borgerne i huset samt sikre at der er mad til borgerne til dagens og ugens øvrige måltider 

-      Sikre at vores rengøringsplaner er opdateret og følges

-      Daglig rengøring af køkken, bad, toiletter samt fællesområder

-      Inddrage borgerne i løsning af opgaverne, i det omfang de kan og vil

Vores hverdag kan være uforudsigelig, der vil derfor også være ad hoc opgaver som fx tøjvask, tøjoprydning, blomstervanding, afhentning af diverse donationer.

 

Din profil:
Du har erfaring med madlavning og rengøring. Du er god til at planlægge, bevare overblikket og er løsningsorienteret. Du er god til at samarbejde, relationer og er konfliktnedtrappende. Det er en fordel, hvis du har erfaring med målgruppen og kan tale engelsk, tysk eller andet sprog.

 

Ansættelsesvilkår:
Stillingen er på 20 timer om ugen. De kan fordeles enten på 4 eller 5 af ugens dage. Dog forventes det, at både mandag og fredag er faste arbejdsdage.

Derudover skal du hver fjerde uge være ansvarlig for vagttelefonen.

Bruttolønnen vil i henhold til Røde Kors’ fællesoverenskomst være mellem kr. 12.500-14.000, inkl. pensionstillæg på 17,1%, afhængig af erfaring og kvalifikationer. Dertil kommer et vagttelefon-tillæg på kr. 2.000 om måneden.

 

Spørgsmål rettes til daglig leder Jannie Julin på telefon 2811 1261.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Ansøgningsfrist:

01-12-2022

Tiltrædelse:

02-01-2023

Arbejdssted:

Omsorgscenter Eirsgaard, Amager, København

Yderligere oplysninger fås hos:

Jannie Julin

Telefon: +45 28111261

Kontoradresse:

Røde Kors Hovedstaden Nordre Fasanvej 224, 2. sal 2200 København N