Røde Kors

Projektleder til udvikling af kontantløs indsamlingskoncept

Landsindsamlingen har i over 30 år været en af årets største fundraisingaktiviteter, der samler hele foreningen. I år har vi igangsat et stort moderniseringsprojekt, der skal sikre langt større digital understøttelse af indsamlingen.

Vi søger derfor en dygtig projektleder, der selvstændigt kan udvikle og implementere dele af store digitale omstilling af indsamlingen, herunder en kontantløs indsamling.

Hvad skal du lave:
Den samlede digitale udvikling af landsindsamlingen skal modernisere og effektivisere indsamlingen, samtidig med at vi skal give indsamlerne en bedre oplevelse. Bl.a. skal vi udvikle en kontantløs indsamling, der skal implementeres over de kommende år. Derudover skal vi samle de nuværende digitale systemer til et samlet indsamlersystem. Du får til ansvar at udvikle den kontantløse indsamling, fra krav-stillelse og leverandørkontakt til implementering og eksekvering. Samtidig skal du deltage i den samlede udvikling af landsindsamlingen med udgangspunkt i optimering af brugerrejsen for indsamlere og indsamlingsledere. Her vil du få selvstændigt ansvar for dele af den udvikling og implementering.

Du skal bl.a. arbejde med:

  • Udvikling og implementering af koncept, logistik omkring og kommunikation af kontantløs indsamling, der skal være et nyt supplement til vores årlige landsindsamling, og rulles ud til test i år
  • Samarbejde med kampagneleder omkring udviklingen af system, der kan understøtte de forskellige facetter af landsindsamlingen
  • Samarbejde med kolleger og frivillige omkring optimering og prioritering af indsamlingsruter og rekruttering til disse
  • Udvikling og implementering af indsamlingskoncepter rettet mod unge målgrupper

Hvem er du?
Du har en relevant akademisk uddannelse minimum på bachelorniveau og gerne flere års erfaring med digital projektledelse og eksekvering af kampagner eller fundraisingaktiviteter.

Derudover:

  • Er du struktureret og vandt til at drive projekter selvstændigt.
  • Har du erfaring med udvikling og implementering af digitale projekter og ved at djævlen altid gemmer sig i detaljen.
  • Har du erfaring fra en frivillig- eller medlemsorganisation, og har måske haft en lignende rolle i en større NGO.
  • Har du erfaring med koordinere store implementeringsprojekter med mange deltagere.
  • Er du vandt til at samarbejde med interessenter, der inkluderer både ansatte og frivillige.

Din nye arbejdsplads:
Røde Kors er landets største humanitære organisation med næsten 450.000 støtter, 204 lokale Røde Kors afdelinger og mere end 40.000 frivillige.

Du bliver en del af sektionen Partnerskaber og Kampagner, med 12 dygtige og engagerede kollegaer. Sektionen ligger i Røde Kors’ fundraisingafdeling. Vi er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads og har en uformel omgangstone.

Det praktiske:
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til Røde Kors’ fælles overenskomst med AC og HK. Stillingen er på 37 timer ugentligt, og lønniveauet er afhængigt af erfaring og kvalifikationer. Stillingen er placeret på Røde Kors’ landskontor på Østerbro i København.

Ansøgningsfrist d. 2. april 2023 via linket. Send gerne din ansøgning før, da vi indkalder til samtaler løbende. Ansættelse pr. 1. juni 2023 eller tidligere.

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt sektionsleder Stine Schmidt Raaholt på 30704766 eller straa@rodekors.dk

Om Røde Kors:
Som verdens største humanitære organisation hjælper Røde Kors udsatte mennesker ude i verden og i Danmark. Omkring 13 millioner frivillige i 192 lande udgør kernen i Røde Kors. I Danmark er vi 40.000 frivillige og over 200.000 danskere støtter Rode Kors’ arbejde. Røde Kors har gennem mere end 150 år bygget på samme ide. Vi hjælper mennesker i nød uden at skele til nationalitet, etnicitet eller religion. Vi er en neutral organisation, der er uafhængig af partipolitik. Men vi har holdninger og taler de sårbares sag. 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

02-04-2023

Tiltrædelse:

01-06-2023

Arbejdssted:

København Ø

Yderligere oplysninger fås hos:

Stine Schmidt Raaholt

Telefon: 30704766

Kontoradresse:

Blegdamsvej 27 2100 København Ø