Røde Kors

Konsulent til digital udvikling og porteføljestyring

Er du passioneret omkring digital transformation og har erfaring med at udvikle nye digitale løsninger? Har du et skarpt øje for porteføljestyring og en stærk forståelse for, hvordan digital innovation kan forbedre organisatoriske processer og understøtte velfærdstjenester? Så er du måske vores nye konsulent i digital udvikling og porteføljestyring i Røde Kors´ nationale afdeling.

Hos Røde Kors arbejder vi for at gøre en forskel for mennesker i nød. I Danmark gør vi det gennem flere 1.000 sociale aktiviteter forankret i vores godt 200 lokale afdelinger og gennem en række centrale aktiviteter forankret på vores hovedkontor. Vores digitale løsninger og indsatser har i stigende grad betydning for at vores hjælp kan nå de rette mennesker landet over. I takt med at behovet for digitalisering vokser, søger vi en dygtig kollega, som kan hjælpe os med at identificere, kvalificere og styre vores digitale portefølje.

Dine arbejdsopgaver vil inkludere:

  • Porteføljestyring af eksisterende og nye digitale løsninger samt udviklingsprojekter
  • Rådgivning af og samarbejde med kollegaer om kvalificering og udvikling af nye digitale løsninger
  • Understøtte værdimæssig gevinstrealisering og effektiv risikostyring i vores digitale projekter
  • Bidrage til strategiske drøftelser og understøtte forandringsledelse inden for digitalisering i national afdeling
  • Tæt samarbejde med digitaliseringsafdelingen for at koordinere nationale og lokale digitale behov

Vi leder efter en kollega, der:

  • Har solid erfaring med digital porteføljestyring og udvikling af digitale projekter
  • Er dygtig til brugerfokuseret digital udvikling og forstår komplekse systemlandskaber
  • Besidder stærke analytiske og metodiske færdigheder, samt erfaring med datahåndtering og GDPR.
  • Har en strategisk forståelse og er stærk i kommunikativ formidling herunder stærk i oversættelse mellem tekniske og forretningsmæssige behov
  • Har fokus på at sikre godt samarbejde og stærke relationer både indenfor national afdeling og med kollegaer i digitaliseringsafdelingen
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med udvikling af digitale løsninger til frivillige og/eller udsatte målgrupper - men ikke et krav

Din kommende arbejdsplads
Du bliver en del af et engageret team i national afdeling, hvor vi værdsætter faglighed, trivsel, og et godt samarbejde. Du kommer samtidig til at have tæt samarbejde med kollegaerne i vores digitaliseringsafdeling. Vi tilbyder et dynamisk arbejdsmiljø, hvor ingen dage er ens, og hvor du vil have en afgørende rolle i vores digitale udvikling.

Dine ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger Røde Kors’ fælles overenskomst med AC og HK. Lønindplacering afhænger af dine erfaringer og kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer inkl. frokostpause. Arbejdstiden er fleksibel og med mulighed for at arbejde hjemme dog max 1-2 dage om ugen. Stillingen er placeret på Røde Kors' landskontor på Blegdamsvej i København. 

Ansøgningsfrist og spørgsmål
Er du interesseret? Send din ansøgning via Røde Kors' hjemmeside senest 10. maj 2024. Første samtaler afholdes den 22. maj og 2. samtaler den 25. maj 2024. Tiltrædelse den 13. august 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte sekretariatsleder Marie Degn Bertelsen (madeg@rodekors.dk) eller digital konsulent Lenette Langgaard (lelan@rodekors.dk)

Stillingen søges via Røde Kors' hjemmeside: www.rodekors.dk/om-os/job

Del på:

Ansøgningsfrist:

10-05-2024

Tiltrædelse:

13-08-2024

Arbejdssted:

København

Yderligere oplysninger fås hos:

Marie Degn Bertelsen, madeg@rodekors.dk

Telefon: 3123 6443

Kontoradresse:

Blegdamsvej 27 2100 København Ø