Marketing- og kommunikationspraktikant til førstehjælp

Er du interesseret i marketing og førstehjælp?

Til foråret 2018 søger Røde Kors’ nationale afdeling en praktikant til opgaver inden for kommunikation og markedsføring.

Vi tilbyder
Du bliver en del af Røde Kors’ landskontor, hvor vi byder på rig mulighed for udfordringer og udvikling samt engagerede og professionelle kollegaer.

Vi tilbyder dig et spændende og afvekslende praktikophold. Du vil indgå i et formaliseret praktikforløb, hvor vi løbende har dialog om arbejdsopgaver og forventninger til opholdet og os. Vi lægger stor vægt på, at du - ligesom os – er engageret, åben og prioriterer også at have det sjovt på arbejdet.

Dine opgaver
Du skal være med til at understøtte førstehjælpssektionens kommunikations- og marketingaktiviteter og dermed bidrage til vores mål om at udbrede kendskabet til førstehjælp i Danmark, vækste vores salg af førstehjælpskurser og brande Røde Kors som førstehjælpsudbyder.

En af dine hovedopgaver vil omhandle vores store årlige kampagne ”Årets Førstehjælper”. Her vil du indgå som kampagnemedarbejder i projektgruppen, og dine opgaver vil bl.a. omhandle:

 • Udarbejdelse af kampagneplan
 • Deltagelse i planlægningsmøder med projektgruppen, presse-, video- og SOME-teams
 • Interviews med de indstillede kandidater og indgå i vurderingen af kandidater
 • Udarbejde artikler/content om kandidaterne
 • Research af statistik på førstehjælpsområdet
 • Planlægning af vores kampagneindsats på SOME og i pressen
 • Input til kampagnevideoer med kandidathistorierne og med ambassadør Peter Mygind
 • Opsøgende kontakt til magasiner/fagblade omkring redaktionelle omtaler
 • Planlægning og idéer til priseventen
 • Udarbejdelse af invitationer, materialer, diplomer og deltagerlister
 • Overordnet koordinater på priseventen og bl.a. modtagelse af gæster, talere og pressen

Derudover vil du også have andre opgaver bl.a. udarbejdelse af generelle markedsføringsmaterialer, arbejde med lanceringen af en ny førstehjælps-app samt en række opgaver til vores digitale kanaler bl.a. udarbejdelse af SEO-optimerede artikler og content til landingsider og SOME og andre online-tiltag f.eks. influentmarkedsføring.

Der vil også være mulighed for løbende at arbejde med opgaver såsom konkurrentovervågning, segmentering/målgruppedefinition/personaer, udsendelse af direct mails etc.

Alle opgaver vil du få tæt sparring omkring med din nærmeste overordnede og i de forskellige teams.

Din profil
Vi leder efter en ambitiøs praktikant, der har teoretisk forståelse for og måske allerede praktisk erfaring med kommunikation, branding og markedsføring. Vi forestiller os, at du læser markedsføringsøkonom, er i gang med din bachelor eller kandidat. Vi er interesseret i studerende, som ønsker at bruge et praktikophold som en del af deres studier eller som empirisk indsamling til specialeskrivning.

Du kan bekræfte følgende:

 • Studerende ved relevant uddannelse f.eks. markedsføringsøkonomi, bachelor/kandidat inden for kommunikation eller lignende retning
 • Du har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt
 • Du brænder for at arbejde med markedsføring og kommunikation
 • Du kan både arbejde selvstændigt med tingene og er også god til at indgå i teamsamarbejde
 • Du har gå-på-mod og engagement og har stor interesse i de beskrevne opgaver
 • Du er åben og interesseret i Røde Kors’ arbejde og værdier

Vilkår for praktikopholdet
Praktikopholdet er ulønnet, men vi giver frokosten. Røde Kors i Danmark stiller en arbejdsplads til rådighed med pc, printeradgang og evt. tjenestetelefon mv.

Praktikopholdet finder sted i forårssemestret 2018. Længden på praktikopholdet er tre til seks måneder med start primo januar. Det er et krav, at du er indskrevet på et studie for at komme i betragtning. Kandidater, som har færdiggjort deres studier, vil ikke blive taget i betragtning.

Yderligere information og ansøgningsfrist
Oplysninger om praktikstillingerne fås hos Merete McCarthy, tlf. 3525 9683 eller på mail memcc@rodekors.dk

Stillingen søges via vores hjemmeside www.RodeKors.dk under job - Ansøgningsfrist: 29. november 2017.

_______________

Røde Kors er verdens største humanitære hjælpeorganisation. I mere end 150 år har vi hjulpet nødlidende uden at skele til religion, etnicitet eller politisk overbevisning. I dag er vi over 33.000 frivillige herhjemme og over 100 millioner støtter i hele verden. Vi sikrer, at hjælpen kommer ud der, hvor den gør allermest gavn. Vær med. Sammen gør vi en verden til forskel.

Ansøgningsfrist:
29-11-2017
Tiltrædelse:
Forårssemester 2018
Arbejdssted:
København Ø
Kontaktperson:
Merete McCarthy
Telefon: 3525 9683
Søg online:
Send ansøgning