Røde Kors

Business Controller for International Afdeling

Vil du være med til at sikre effektiv økonomistyring af Røde Kors’ hjælpearbejde i udlandet? Trives du med arbejdet som økonomisk analytiker og udarbejdelse af økonomirapporter i Power BI? Så er du måske vores nye Business Controller.

Røde Kors er verdens største humanitære organisation, og vi søger lige nu en Business Controller for International afdeling, som kan fastholde det budget- og regnskabsmæssige overblik på den internationale portefølje. Som vores nye Business Controller bliver du en del af et team i Økonomiafdelingen på ti engagerede medarbejdere, som overordnet er ansvarlig for den finansielle monitorering i Røde Kors i Danmark. Humor, ambitioner og faglig sparring præger hverdagen, mens vi holder fokus på kvalitet, deadlines og udviklingspotentiale. Du referer til Chef for International Finans.

Stort ansvar og bred samarbejdsflade 

Som vores nye Business Controller er du vores finansielle anker, og du vil indgå som en naturlig finanspartner, der sikrer en solid økonomistyring med troværdige porteføljeoverblik og konkret projektopfølgning. Dine nøgleopgaver bliver at:

 • Udvikle og varetage det budget- og regnskabsmæssige overblik over den internationale afdeling
 • Monitorere og analysere international afdelings økonomi og følge op med ledelsen i International afdeling
 • Være arkitekt og udførende på at opbygge international afdelings økonomistyring i Røde Kors’ nye ERP system samt power BI
 • Tovholder på international afdelings årlige budgetproces og budgetrevisioner
 • Bidrage med ajourføring af guidelines samt implementering af løsninger, der forbedrer de eksisterende processer

Du har et sikkert overblik og erfaring med business controlling    

Vi forestiller os, at du har en baggrund indenfor finans, regnskab eller lignende, men vægter dine personlige og professionelle egenskaber mindst lige så højt som din baggrund. Endvidere forstiller vi os at du har flere års erfaring med controlling, økonomi eller regnskab. Det er naturligvis en fordel, hvis du har kendskab til ulands- eller organisationsbranchen, men det er ikke et krav.

Derudover forventer vi at du:

 • Taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau
 • Har et godt kendskab til Office pakken, særligt Excel
 • Har flair for IT-systemer og data
 • Har et skarpt blik for procesoptimering
 • Kendskab til finanssystemer og gerne Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations
 • Kendskab til Power BI er en fordel

Det bliver du en del af

Røde Kors er altid til stede. Hver dag redder vi liv og ruster mennesker til at klare sig gennem kriser og katastrofer. Vi brænder for det vi laver, og vi er stolte af vores arbejde.

Vi tilbyder et meningsfuldt arbejde ved en dynamisk arbejdsplads med fokus på faglige udfordringer, trivsel og mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse. Hos os bidrager vi alle til, at der er et godt arbejdsmiljø og et godt kollegaskab. Det er et stærkt og engageret fællesskab, du bliver en del af.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer om ugen inklusive frokost.

Løn- og ansættelsesvilkår vil ifølge Røde Kors i Danmarks fællesoverenskomst med HK og AC og indplacering afhængig af erfaringer og kvalifikationer.

Vil du være en del af holdet?

Stillingen forventes besat hurtigst muligt og senest 1. april 2022, vi skal derfor have din ansøgning senest 30/1. Første samtaler forventes afholdt uge 6, og anden samtaler forventes afholdt uge 7 og start uge 8. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Asbjørn Glud Djurhuus på tlf 2728 6468 eller på mail: asdju@rodekors.dk.   

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

30-01-2022

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt og senest 1. april 2022

Arbejdssted:

København Ø

Yderligere oplysninger fås hos:

Asbjørn Glud Djurhuus

Mobil: +45 27286468

Kontoradresse: